Despre noi

About Altec Logistic

Altec Logistic a fost infiintata in anul 2003 si are o traditie de prestigiu pe piata romaneasca si internationala. Oferim clientilor nostri servicii de transport la cele mai inalte standarde de calitate.

Compania noastra ofera servicii de transport intern si international. Deviza noastra este: dinamism, calitate, rapiditate. Marfurile sunt ferite de riscul deprecierii pe timpul transportului deoarece functionarea agregatelor frigorifice este controlata in permanenta de soferii nostri care sunt experimentati si bine pregatiti pentru transporturi frigorifice.

Flota Altec Logistic va sta la dispozitie pentru transporturi interne si internationale cu containere clasice sau frigorifice. Marfurile sunt preluate si livrate in concordanta cu termenele anuntate de dumneavoastra. Oriunde in Europa doriti sa va trimiteti marfurile, firma Altec Logistic va poate oferi serviciile sale.

Puncte forte ale serviciului de transport Altec Logistic

O paleta larga de servicii de transport rutier

Transport specializat:

  • Transport frigorific

Transport:

  • Transport rapid – Just in time
  • Transport ADR

Preaviz de încarcare de 48 ore. Plasati comanda cu doua zile înainte si marfa dumneavoastra va fi încarcata la timp. Marfurile sunt preluate si livrate în concordanta cu termenele anuntate de dumneavoastra. Oriunde în Europa doriti sa va  trimiteti marfurile, firma Altec Logistic va poate oferi serviciile sale.

Calitate la standarde europene. Firma Altec Logistic si-a stabilit prioritatile referitor la calitatea serviciilor pe care doreste sa le ofere: promptitudine, punctualitate, eficienta.

Controlul asupra costurilor de transport. Firma Altec Logistic controleaza toate costurile legate de transporturile dumneavoastra:

  • întretinerea vehiculelor
  • alimentare cu combustibil
  • inspectii tehnice

Optimizarea investitiilor. Va puteti concentra resursele direct spre investitii pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra, iar managementul flotei asigurat de firma Altec Logistic va eficientiza timpul si costurile.

Photo gallery

Complete road transport and shipping services